• Tuba Luba 3 Lesebok 1

Tuba Luba 3 Lesebok 1

I Tuba Luba for 3. trinn videreføres og repeteres lese- og skriveopplæringen fra 1. og 2. trinn. På denne måten vil elevene få rikelig med trening med sikte på å tilegne seg gode og langsiktige ferdigheter.

Til skoleåret 2012/2013 er det utgitt nye utgaver av oppgaveheftene som er tilpasset progresjonen i bøkene for 1. og 2. trinn (Tuba Luba 1-2).

I Tuba Luba vektlegges en sakte progresjon og et omfattende øvingstilbud. Det siste er godt ivaretatt gjennom tekster og oppgaver i oppgaveheftene og lesebøkene. Dessuten er det for dette, som for de andre årstrinnene utgitt en ressursperm med ekstralekser i form av kopieringsoriginaler. På denne måten har læreren et godt redskap for differensiering og utvalg av tekster.

Alle elevbøkene i Tuba Luba-serien finnes for nettbrett som iPad og tablets med Windows 8 og for intaeraktive tavler. Tavleressursene leveres på minnepinne og kan bestilles fra forlaget. For å lese bøkene på nettbrett, trenger du gratisappen Brettboka. Appen kan lastets ned fra Apples App Store og Windows Store.

Med appen, kan du søke i titler, se gjennom et prøveutdrag eller kjøpe bøkene.


Blaeksemplar
Bokmål
Nynorsk

Last ned i Windows StoreLast ned i Appstore

Tittel: Tuba Luba 3 Lesebok 1

ISBN: 9788275222143

  • Pris

    kr 175,00

Målform

Antall